• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Απίστευτο: Ηλικιωμένος στον Πύργο απείλησε με καραμπίνα παιδιά γιατί έπαιζαν (εικόνες)

lawandorder.gr 08-06-2021 22:47 Τελευταία ενημέρωση: 08-06-2021 22:47
Απίστευτο: Ηλικιωμένος στον Πύργο απείλησε με καραμπίνα παιδιά γιατί έπαιζαν (εικόνες)
Έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν μη γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του άνδρα που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι τους

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας κάτοικος της περιοχής, βγήκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα την οποία -σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περίοικων- έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί.

Τα παιδιά έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν μη γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του ηλικιωμένου, που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι των παιδιών.

Πρώτοι στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που με ψυχραιμία αντιμετώπισαν την κατάσταση αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που υπάρχουν και αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο το όπλο.

Άλλωστε, υπάρχει το πρόσφατο προηγούμενο στην επικαιρότητα με τον ηλικιωμένο στην Κέρκυρα που δολοφόνησε δύο ανθρώπους με τους οποίους είχε διαφορές. Το μυαλό των αστυνομικών πήγε κατευθείαν σε αυτή την περίπτωση και ενήργησαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα να υπάρξει αντίδραση εν βρασμώ που θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Ο ηλικιωμένος που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες και αναφορές των παιδιών που ήταν στο σημείο, ο ηλικιωμένος φέρεται να έχει και στο παρελθόν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

dexameni epeisodio 2

dexameni epeisodio 3

dexameni epeisodio 4

dexameni epeisodio 5

dexameni epeisodio 6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo