• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μυλωνοπούλου: Δεν ήμουν ψυχολόγος της Καρολάιν - Τα ΜΜΕ παρερμήνευσαν τον τίτλο μου

lawandorder.gr 08-06-2021 14:33 Τελευταία ενημέρωση: 08-06-2021 14:35
Μυλωνοπούλου: Δεν ήμουν ψυχολόγος της Καρολάιν - Τα ΜΜΕ παρερμήνευσαν τον τίτλο μου
Η Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, που διέταξε η Εισαγγελία, ύστερα από τα δημοσιεύματα, αλλά και στοιχεία που υπέβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε πριν από σχεδόν έναν μήνα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία, ύστερα από τα δημοσιεύματα, αλλά και στοιχεία που υπέβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως υποστήριξε η ίδια, ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία την οποία απέδωσε στα Μέσα Ενημέρωσης.

Η ίδια έχει την εταιρεία «Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων» με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών και σε βάρος της δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για το αδίκημα τής απάτης.

Όπως είπε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζεύγος.

Μετά τη δολοφονία της 20χρονης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στο σύζυγο και από εκείνη τη στιγμή και μετά είχαν μία επικοινωνία μαζί του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo