14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Στον ανακριτή σήμερα ο 75χρονος που σκότωσε τη σύζυγο του στην Αγία Βαρβάρα – «Ήθελα να τη φοβερίσω, τρελάθηκα, όταν με έβρισε»


    Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 75χρονος, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορούμενου ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το αν θα προχωρήσουν σε προφυλάκιση ή όχι. Ο ίδιος πάντως προανακριτικά υποστήριξε πως είχε συχνά έντονες αντιπαραθέσεις με τη σύζυγο για οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα, ενώ ζήτησε συγνώμη και εμφανίστηκε μετανιωμένος.
    Ωστόσο, επιχείρησε να παρουσιάσει τον εαυτό του θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από την εν διαστάσει σύζυγο του, η οποία όπως ανέφερε του είχε επιτεθεί πετώντας του ακόμη και γλάστρες και απορρυπαντικό στο πρόσωπο. Την ίδια υπεραπιστική γραμμή αναμένεται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να ακολουθήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή
    Μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 75χρονος ανέφερε: «Από το 1960 ο πατέρας μου λειτουργούσε καθαριστήριο, το οποίο λόγω οικονομικών προβλημάτων του 1980 το έγραψα στο όνομα της συζύγου μου. Εγώ δούλευα στο κατάστημα αυτό και εκείνη βοηθούσε. Από το 1990 επεκτείναμε την δουλειά μας με καθαρισμό χαλιών. Το 2003 αγοράσαμε ένα οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα με δάνειο και χτίσαμε πενταώροφη πολυκατοικία ώστε να έχουν από ένα διαμέρισμα τα παιδιά μας και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη για τα χαλιά. Πληρώνω όλες τις δόσεις του δανείου έως τον Ιανουάριο του 2018, όταν εκείνη πήρε σύνταξη και τα ήθελε όλα δικά της. Εκείνη αρνούνται να γράψει το κατάστημα στο όνομα μου, ενώ είχε διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις. Αρνούταν την επικαρπία στην κόρη μου από το πρώτο γάμο και δεν την άφησε να φτιάξω διαμέρισμα της, καθώς Η πολυκατοικία ήταν και στο δικό της όνομα. Το 2012 έδιωξε την κόρη μου (από προηγούμενο γάμο του), η οποία δούλευε και εκείνη στο καθαριστήριο μας και προσέλαβε άνδρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις κάτι το οποίο εγώ έμαθα αργότερα….Η συμπεριφορά της προς εμένα ήταν τελείως απαράδεκτη. Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντας με από αυτά, με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη και σε όλα. Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια».
    Όσον αφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη Πέμπτη και τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, ο 75χρονος κατέθεσε: «Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2021 Πήγα στο σπίτι της για να την ζητήσω και πάλι τα χρυσαφικά και εκείνη έλειπε. Φεύγοντας, την βλέπω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου να πλησιάζει στο σπίτι της. Εγώ στάθμευσα το αυτοκίνητο μου, γύρισα πίσω και της ζήτησα τα πράγματα της αδερφής μου, λέγοντας ότι η αδερφή μου ήταν σα μάνα μου. Εκείνη τότε με εξύβρισε με την φράση «χ@@@ μ@@@». Εγώ, μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου. Το πιστόλι το είχα πάρει μαζί μου απλά για να την φοβερίσω. Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ