• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ηλεία: 20 μήνες με αναστολή στον 52χρονο για την παρενόχληση του μαθητή - Αφέθηκε ελεύθερος

lawandorder.gr 07-06-2021 18:24 Τελευταία ενημέρωση: 07-06-2021 18:28
Ηλεία: 20 μήνες με αναστολή στον 52χρονο για την παρενόχληση του μαθητή - Αφέθηκε ελεύθερος
Ο συνήγορος του καταδικασθέντα δήλωσε πως ο πελάτης του είναι θύμα παρεξήγησης

Σε είκοσι μήνες φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα, καταδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 52χρονος Ρουμάνος, ο οποίος – όπως αποφάνθηκε και το δικαστήριο – παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή, από χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.Όπως αναφέρεται στο ρεποράζ του Patrisnews,ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Θοδωρής Αντωνόπουλος, δήλωσε μεν ικανοποιημένος από την καταδίκη του δράστη, απογοητευμένος ωστόσο με το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος. Την ίδια απογοήτευση εξέφρασε και ο πατέρας του 15χρονου, κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

 

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνόπουλος, η υπόθεση δεν κλείνει εδώ, καθώς ο εισαγγελέας αναμένεται να διερευνήσει περαιτέρω την δικογραφία που εμπεριέχει μηνύματα και βίντεο με τα οποία παρενοχλούσε τον ανήλικο ο 52χρονος.

Ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον καταδικασθέντα, είναι να μην πλησιάζει τόσο τον 15χρονο όσο και την οικογένεια του, σε απόσταση μικρότερη των 40 μέτρων.

«Πρόκειται για παρεξήγηση»


Από την άλλη πλευρά, ο συνήγορος του 52χρονου, κ. Νίκος Λαϊνόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του είναι θύμα παρεξήγησης, και πως αρνείται όλες τις κατηγορίες. Γι’ αυτό τον λόγο, όπως επισήμανε θα προχωρήσουν σε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.Ο κ. Λαϊνόπουλος, τόνισε πως η υπόθεση πήρε πολύ μεγαλύτερη διάσταση απ’ ότι θα έπρεπε, ενώ αποκάλυψε πως σύμφωνα πάντα με τον πελάτη του τα επίμαχα βίντεο και μηνύματα στάλθηκαν από τον γιο του 52χρονου, κι όχι από τον ίδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo