• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη της μάνας που ξυλοκόπησε τον 6χρονο γιο της

lawandorder.gr 07-06-2021 16:56
Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη της μάνας που ξυλοκόπησε τον 6χρονο γιο της
Το 6χρονο τον έσωσε η 13χρονη ξαδέλφη του
Αναβολή για τις 22 Ιουνίου πήρε το Αυτόφωρο της 33χρονης που συνελήφθη για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, που ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το δικαστήριο ανέλαβε την υπόθεση μέχρι να έχει στην διάθεση του κάποια στοιχεία.

Συγκεκριμένα αναμένεται ο πλήρης παιδιατρικός έλεγχος και παιδοψυχιατρική έκθεση, καθώς και την κατάθεση του πατέρα ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα. Ο τελευταίος είναι δίπλα στον 6χρονο γιο του, καθώς το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται - εκτός κινδύνου - στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ωστόσο το δικαστήριο έθεσε ως περιοριστικό όρο «προς το συμφέρον του παιδιού», όπως αναφέρθηκε, ο 6χρονος να φιλοξενηθεί προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο Δικαστήριο παρευρέθηκαν επίσης ως μάρτυρες η γιαγιά του παιδιού και ο θείος και αδερφός του πατέρα του.

Το έσωσε η 13χρονη ξαδέρφη του

Ιδιαίτερη έχει χαρακτηριστεί η υπόθεση διότι ο 6χρονος γλίτωσε από την βιαιότητα της μητέρας του, χάρη στην 13χρονη ξαδελφή του.

Η αφορμή του επεισοδίου ήταν ένας τσακωμός με του 6χρονου με την μικρότερη αδελφή του, με την 33χρονη να χτυπάει τον μικρο, ρίχνοντας τον κάτω. Ύστερα ανέβηκε από πάνω του και συνέχισε να τον χτυπάει με την ίδια αγριότητα.

Τα ουρλιαχτά του ανήλικου ακούστηκαν σε όλη την γειτονια, ενώ η 13χρονη ξαδέρφη του, που μένει στο ίδιο σπίτι, βρήκε το κουράγιο να μπει ανάμεσα και να πάρει το μικρό από τα χέρια της μητέρας του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη μητέρα δέρνει το αγοράκι, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες φέρεται να υπάρχει και παραμέληση στη φροντίδα του μικρού κοριτσιού της οικογένειας.

Οπωσδήποτε η όποια λύση - απόφαση δεν μπορεί να είναι προσωρινή και θα πρέπει να αξιολογηθεί στο σύνολο η κατάσταση έτσι ώστε να εξασφαλισθεί ένα καλό περιβάλλον και για τα δύο παιδάκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo