• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε Μύκονο και Αττική - Τέσσερις συλλήψεις (εικόνες και βίντεο)

lawandorder.gr 06-06-2021 11:36 Τελευταία ενημέρωση: 06-06-2021 11:59
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε Μύκονο και Αττική - Τέσσερις συλλήψεις (εικόνες και βίντεο)
Βασικό μέλος της οργάνωσης ένας αποφυλακισμένος

Στη σύλληψη τεσσάρων Αλβανών, για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική και στην Μύκονο προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και χειριστή αστυνομικού σκύλου Κ9. Αναζητούνται τρεις ακόμη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση, κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικές ύλες κ.ά.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που ξεκίνησε τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2020, ήταν η αγορά, μεταφορά και εισαγωγή ποσοτήτων κοκαΐνης από την Ευρώπη, τις οποίες αποθήκευαν σε χώρους (καβάτζες) που διατηρούσαν τα μέλη της ομάδας στο κέντρο της Αθήνας.

Βασικό μέλος της οργάνωσης, κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα μετά την αποφυλάκιση του το 2018 λόγω του βεβαρημένου ποινικού παρελθόντος. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απόδραση κρατουμένου, διακεκριμένες περιπτώσεις κατοχή και χρήσης πυροβόλων όπλων, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κ.ά.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo