• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκαλυπτικές οι μαρτυρίες των φιλικών προσώπων της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα

lawandorder.gr 04-06-2021 15:10 Τελευταία ενημέρωση: 04-06-2021 15:13
Αποκαλυπτικές οι μαρτυρίες των φιλικών προσώπων της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα
Την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι του θύματος μαρτυρούν φιλικά πρόσωπα και γείτονες

Φιλικά πρόσωπα του θύματος κάνουν λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον οποίο αναζητεί η αστυνομία για την δολοφονία της.

«Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε με φωνή που «έσπαγε» από συγκίνηση μία από τα φιλικά πρόσωπα της 64χρονης για τον σύζυγό της.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα μιλώντας στον Alpha.

«Ήρθε ένα βράδυ εδώ μελανιασμένη» είπε για την άτυχη 64χρονη, η οποία μάλιστα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα.

«Δεν μπορούσε να πάει ούτε στο σπίτι των παιδιών της, δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε» σοκάρει με όσα περιγράφει η γυναίκα.

Το ίδιο υποστήριξε και μία ακόμα γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα. «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα» είπε η γυναίκα.

«Είχαν συχνά καβγάδες και αντιπαραθέσεις κυρίως για οικονομικά ζητήματα»

Η γυναίκα βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Οι αστυνομικοί από το βράδυ προσπαθούν να εντοπίσουν τον 73χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, όχι επειδή τον θεωρούν ως τον δράστη, αλλά μήπως και μπορεί να βοηθήσει στο ποιος θα μπορούσε να έχει προχωρήσει σε αυτή την εγκληματική ενέργεια. Μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Όπως επισημαίνεται οι δυο τους είχαν συχνά καβγάδες και αντιπαραθέσεις κυρίως για οικονομικά ζητήματα.

Οι αστυνομικοί νωρίτερα είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο του δυστυχήματος και έκαναν λόγο για έγκλημα.

Το σημείο στην περιοχή είναι ακόμα αποκλεισμένο, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες.

Η κόρη της είπε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ότι περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και ότι πιστεύει πως δεν πρόκειται για δυστύχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo