• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΕΚΠΑ - Σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτριες: Η απάντηση του καθηγητή μετά τις καταγγελίες

lawandorder.gr 04-06-2021 10:00
ΕΚΠΑ - Σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτριες: Η απάντηση του καθηγητή μετά τις καταγγελίες
Έχει τεθεί εκτός καθηκόντων

Ο καθηγητής του τμήματος ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, που έχει τεθεί εκτός καθηκόντων, έδωσε τη δική του απάντηση στις δημόσιες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, μιλώντας στο Star.

"Δεν επιθυμώ να απαντήσω σε φήμες. Υπάρχει μια διαδικασία, η οποία ακόμα τρέχει. Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει γνώση για καμία επώνυμη καταγγελία", είπε αρχικά ο καθηγητής.

"Αναμένω την ολοκλήρωσή της και θα τοποθετηθώ δημόσια για οτιδήποτε πρέπει να τοποθετηθώ. Μπορώ να πω ότι έχω κληθεί σε μια ένορκη διοικητική εξέταση στην οποία δεν έχω ερωτηθεί τίποτα σχετικό με αυτά τα τρομακτικά πράγματα που ακούγονται", πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως, την απομάκρυνσή του είχε ζητήσει ο Σύλλογος Φοιτητών του τμήματος, ενώ η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών έκανε δεκτό το σχετικό πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά τις φοιτήτριες και τους έκανε ανήθικες προτάσεις για να ενδώσουν, προκειμένου να περάσουν τα μαθήματά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo