• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκλειστικό L&O: Λογοθεραπευτής στις φυλακές Δομοκού για τον αντιεξουσιαστή Γ. Δημητράκη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Μιχάλης Τεζάρης 03-06-2021 18:24 Τελευταία ενημέρωση: 03-06-2021 18:46
Αποκλειστικό L&O: Λογοθεραπευτής στις φυλακές Δομοκού για τον αντιεξουσιαστή Γ. Δημητράκη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του
Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μετά τον βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι από Αλβανό βαρυποινίτη

Σοβαρές βλάβες προκάλεσε στον καταδικασμένο για ληστείες, γνωστό αντιεξουσιαστή, Γιάννη Δημητράκη, ο άγριος ξυλοδαρμός του μέσα στις φυλακές Δομοκού από 39χρονο Αλβανό βαρυποινίτη στις 25 Μαΐου.

Ο Γ. Δημητράκης, που χτυπήθηκε βαρύτατα στο κεφάλι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, επέστρεψε στη φυλακή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στον αντιεξουσιαστή, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής θα προσλάβει λογοθεραπευτή, ο οποίος με έξοδα του δημοσίου θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για να του παράσχουν υπηρεσίες λογοθεραπείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εφόσον είναι εφικτό με βάση τις υγειονομικές συνθήκες, ο λογοθεραπευτής θα πηγαίνει στη φυλακή, όπου θα βοηθά τον κρατούμενο, διαφορετικά θα γίνεται μεταγωγή του στην έδρα του λογοθεραπευτή.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Γ. Δημητράκης με την επιστροφή του στο Δομοκό είναι σε κελί μόνος του, χωρίς συγκρατούμενο, όπως και ο Κουφοντίνας, στον οποίο φυσιοθεραπευτής προσφέρει βοήθεια για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πολυήμερης απεργίας πείνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo