• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τον απέρριψε και πήγαν στα δικαστήρια- Σκηνές απείρου κάλους στο Βόλο

lawandorder.gr 02-06-2021 14:56 Τελευταία ενημέρωση: 02-06-2021 16:00
Τον απέρριψε και πήγαν στα δικαστήρια- Σκηνές απείρου κάλους στο Βόλο
«Ζούσα έναν εφιάλτη», ανέφερε η γυναίκα
«Βαριά» πήρε την απόρριψη ένας 56χρονος στον Βόλο από 55χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα εκείνος να φτάσει στα άκρα, γράφοντας υβριστικά μηνύματα έξω από το σπίτι της, ενώ έριχνε στην αυλή ντομάτες, αυγά ακόμη και… εσώρουχα.

Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες και επιβλήθηκε στον 56χρονο ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή. Κρίθηκε ένοχος για εξύβριση κατ’ εξακολούθηση. Ο ίδιος αποδέχθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε συγγνώμη στη γυναίκα, υποστηρίζοντας πως οι ενέργειές του, ήταν αποτέλεσμα του έρωτά του για εκείνη και πως τον ενόχλησε ότι διέκοψε ξαφνικά την επικοινωνία τους.

Η γνωριμία τους είχε γίνει τα Χριστούγεννα του 2020 και η σχέση τους ήταν φιλική . Όπως αναφέρεται στο thessalia.gr, από τις αρχές Απριλίου έκανε κλήσεις απόρρητες στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ έριχνε στην αυλή του σπιτιού της ντομάτες, αυγά και εσώρουχα. Μάλιστα, στις 28 Απριλίου, στο κουτί της ΔΕΗ έξω από το σπίτι της ήταν γραμμένο με κόκκινο σπρέι με ακατανόμαστες εκφράσεις.

Στις 6 Μαΐου επαναλήφθηκε το περιστατικό, με αποτέλεσμα η γυναίκα να φύγει για την Αθήνα, διότι είχε πανικοβληθεί με όλα όσα γίνονταν.

«Ζούσα έναν εφιάλτη», ανέφερε η γυναίκα.

Λίγο πριν φύγει για Αθήνα, η γυναίκα τοποθέτησε κάμερα ασφαλείας όπου κατέγραψε ένα άτομο να πλησιάζει τις πρωινές ώρες το σπίτι της και να πετάει από κέρματα, αυγά και ντομάτες, εσώρουχα έως και σακούλες με κόπρανα.

Στο δικαστήριο ανέφερε ότι δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει, ωστόσο ήταν το ίδιο πρόσωπο όλες τις φορές. Στις 27 Μαΐου ο άντρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν το σπίτι της, έπειτα από μήνυση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo