21.3 C
Athens
16 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Με καλάσνικοφ «γάζωσαν» τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη Βάρη


    Στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 23 στη Βάρη Αττικής, λίγο μακρύτερα από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος», περίμεναν οι εκτελεστές τον γνωστό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση σήμερα στις 9 το πρωί.
    Οι δράστες που είχαν στήσει καρτέρι, μόλις εντόπισαν τον άτυχο άνδρα, κυριολεκτικά τον «γάζωσαν» με περισσότερες από 10 ριπές καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα ο Μπερδέσης να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε πολυτελές μαύρο τζιπ ενώ το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, και οι δολοφόνοι του πυγμάχου αναζητούνται.
    Ο Μπερδέσης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με τη συμμετοχή του σε κύκλωμα ανθρώπων της νύχτας, ενώ λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση «νονών» της νύχτας είχε διαφύγει στην Βουλγαρία όπου και διέμενε για ενάμιση χρόνο, κάτι που του στέρησε και την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, εξέτισε λίγους μήνες φυλακή για να αθωωθεί τελικά στο δικαστήριο ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να επανέλθει στα αθλητικά πράγματα.
    Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν πως η εκτέλεση Μπερδέση, είναι ένας ακόμη «κύκλος» στην αλυσίδα εκτελέσεων μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που μαίνεται ανεξέλεγκτος με την αστυνομία να παραμένει απούσα.
    Η δολοφονία Μπερδέση ήταν η δεύτερη σε διάστημα μόλις 15 ωρών. Είχε προηγηθεί εκείνη του χρόνου Αλβανού Άρη, μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια.
    Ο Μπερδέσης υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού και όταν γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του με την ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά ξεσηκώθηκαν με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η ένταξή του στον σύλλογο.
    To 2017 είχε λάβει συμμετοχή στο reality επιβίωσης, survival secret κερδίζοντας μάλιστα και το έπαθλο.
    Στο παρελθόν ο ίδιος είχε πει πως λόγω της εμπλοκής και των δυσκολιών που πέρασε είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά δεν ήταν όπως είπε, «αρκετά δυνατός για να το κάνει».
    Διαβάστε περισσότερα:
    Με όπλο κυκλοφορούσε ο πυγμάχος που εκτελέστηκε στη Βάρη – «Σφυρίζουν» οι σφαίρες πάνω από την Αθήνα
    Πυγμάχος και νικητής σε reality επιβίωσης ο άνδρας που εκτελέστηκε στη Βάρη (εικόνα)
    Νέα μαφιόζικη δολοφονία στη Βάρη: Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου (βίντεο)
    Ο Τάσος Μπερδέσης είχε σκοτώσει τον 18χρονο Θανάση Μηλιόρδο στο ρινγκ



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ