• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μία BMW M2 Competition με άγριες διαθέσεις

lawandorder.gr 30-05-2021 21:56
Μία BMW M2 Competition με άγριες διαθέσεις
Ο Γερμανικός οίκος Manhart Performance έχει το δικό του φανατικό κοινό

Το δικό του φανατικό κοινό έχει δημιουργήσει ο Γερμανικός οίκος Manhart Performance, το οποίο δείχνει την προτίμησή του στα βελτιωμένα μοντέλα που παρουσιάζει κατά καιρούς η συγκεκριμένη φίρμα, που έχουν βασικά χαρακτηριστικά την αυξημένη ισχύ και την ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η MH2 500, που ουσιαστικά βασίζεται πάνω στην κορυφαία έκδοση της BMW M2 Competition. Εδώ, οι μηχανικοί της Manhart επικεντρώθηκαν κυρίως στην βελτίωση του TwinTurbo εξακύλινδρου σε σειρά μοτέρ των 3,0 lt, που γνωρίζουμε από το μοντέλο παραγωγής.

Χάρη στη νέα μονάδα ελέγχου του κινητήρα, η οποία φέρει τον κωδικό MHtronik και που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου in-house, η ισχύς του βαυαρικού κουπέ έχει εκτοξευθεί στους 525 PS, με τη ροπή να αγγίζει τα 700 Nm. Για να έχετε μία τάξη μεγέθους, αναφέρουμε ότι η εργοστασιακή M2 Competition αποδίδει 410 PS και 550 Nm ροπής.
 
 
 
Παράλληλα, η MH2 500 διαθέτει τετραπλές carbon απολήξεις με μεγαλύτερη διάμετρο 100 mm, ενώ αλλαγές έγιναν και στην ανάρτηση, και πιο συγκεκριμένα έχουν τοποθετηθεί ελατήρια της H&R, με αποτέλεσμα να μειωθεί ακόμα περισσότερο η απόσταση από το έδαφος.
 
 
 
Οπτικά, η βελτιωμένη BMW ξεχωρίζει χάρη στο νέο bodykit, το οποίο περιλαμβάνει αρκετά κομμάτια από carbon, όπως το εμπρός splitter και ο πίσω διαχύτης, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες Concave One με διάμετρο 20 ίντσων. Αντίστοιχα στην καμπίνα αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η τοποθέτηση της επιπλέον οθόνης AK Motion, μέσω της οποίας ο οδηγός ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τη λειτουργία του κινητήρα.
 

TAGS

BMW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo