23.2 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Ψυχολόγος Καρολάιν: «Άτομα ασελγούν πάνω σε ανθρώπινες ψυχές»


    Για άτομα που ασελγούν «πάνω σε ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης» έκανε λόγο σε δηλώσεις της η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.
    Μάλιστα η κυρία Ελένη Μυλωνοπούλου που μίλησε στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως αυτοί οι άνθρωποι, «δικάζουν και καταδικάζουν και ασελγούν πάνω στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης».
    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μιλώντας για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης: «O άνδρας της αυτή τη στιγμή, ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα και το βιώνει με πάρα πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια. Δυστυχώς επειδή διαβάζω όσα έχουν γραφτεί έχω να πω, ότι οι άνθρωποι στην κοινωνία μας σήμερα, δικάζουν και καταδικάζουν και ασελγούν πάνω στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης.
    Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην σημερινή εποχή γίνονται όπλα στα χέρια ατόμων με νοσηρή ψυχοσυναισθηματική κατάσταση οι οποίοι διαπομπεύουν πάρα πολύ εύκολα ανθρώπους».
    Διαβάστε και:
    «Όταν μπήκα στο δωμάτιο ένιωσα μια κατάρρευση συναισθηματική» – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το παιδί της Καρολάιν (βίντεο)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ