• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μαχαίρια για τα μεγάλα πόστα

Law and Order 30-05-2021 13:41 Τελευταία ενημέρωση: 30-05-2021 14:05
Μαχαίρια για τα μεγάλα πόστα
Για τα περιζήτητα πόστα, όπως Ρώμη, Παρίσι, Νέα Υόρκη, και Ελσίνκι
Tα μεγάλα μαχαίρια έχουν βγει για τα περιζήτητα πόστα, όπως είναι η Ρώμη, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, ακόμη και το Ελσίνκι, σύμφωνα με πληροφορίες του paron.gr.

Όχι όμως και για την Ά­γκυρα, όπου δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη προθυμία, τουλάχιστον από πρέσβεις που θα ήταν συμβατοί με τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας.

Οι αρχικές σκέψεις ορισμένων να επιστρέψει πάλι στην Άγκυρα ο γενικός διευθυντής Κυριάκος Λουκάκης (ώστε να απαλλαχθούν από την ενοχλητική παρουσία του) απορρίφθηκαν από την πρώτη στιγμή και τώρα η συζήτηση έχει επιστρέψει στον Σπύρο Λαμπρίδη, που επιστρέφει από το ΝΑΤΟ και είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών.

Για το Παρίσι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο κ. Παπαδόπουλος από την Προεδρία της Δημοκρατίας, με τον κ. Πασσά που επιστρέφει να προσανατολίζεται για την Προεδρία, στην οποία είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν.

Όσο για τη Ρώμη, κάποιοι επιμένουν να στέλνουν στην ιταλική πρωτεύουσα την Ελένη Σουρανή, η οποία έχει φόρτο εργασίας ως διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού και θα είχε κάθε λόγο να αποσυρθεί σε μια ήσυχη πρεσβεία, αλλά, ως γνωστόν, η γοητεία του να είσαι δίπλα στην εξουσία είναι μεγάλη, ακόμη κι αν απαιτεί θυσίες.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo