16.9 C
Athens
15.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Οι «πληροφορίες» του Παπαχρήστου για ανασχηματισμό και εκλογές


    Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος των Νέων, επειδή άρχισε «να ακούγεται ξανά το ωραίο εκείνο βιολί που λέγεται ανασχηματισμός», έγραψε για τις δικές του πληροφορίες που έχει για ανασχηματισμό και εκλογές:
    «Κατα πώς διαπίστωσα διαβάζοντας εδώ κι εκεί διάφορες πληροφορίες αλλά και «πληροφορίες» αρχίζει να ακούγεται ξανά το ωραίο εκείνο βιολί, που λέγεται ανασχηματισμός. Είναι από αυτά που μας πιάνουν εμάς τους δημοσιογράφους όταν δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε, το ρίχνουμε στην ανασχηματισμολογία.
    Από ένα γρήγορο τσεκάρισμα όμως που έκανα χθες, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ούτε επί του παρόντος ούτε στο σύντομο μέλλον. Υπάρχουν αρκετοί… τραχανάδες απλωμένοι ως αποτέλεσμα της πανδημίας ώστε δεν υπάρχει λόγος να ανακατευτεί η τράπουλα πριν πάρουν ένα δρόμο όλα αυτά.
    Από μέσα Αυγούστου όμως και μετά, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, και αν δεν έχουν μεσολαβήσει τίποτε σοβαρά γεγονότα (σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, πυρκαγιές κ.λπ.), ανασχηματισμός μπορεί να τρέξει ενόψει ΔΕΘ, καθότι το ’22 κατά τα φαινόμενα θα είναι εκλογική χρονιά.
    Αντε τα είπα όλα, μέσα σε δέκα αράδες».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ