• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Λιόλιος: Εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια

lawandorder.gr 28-05-2021 17:21
Λιόλιος: Εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια
Η ανακοίνωση της παράταξης «Δώσε Πάσα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο

Υπομονή συνέστησε στους «αγνούς παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων» ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. Με ανακοίνωσή του, ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας ζήτησε «εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια».

Η ανακοίνωση της παράταξης «Δώσε Πάσα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο αναφέρει: 

«Όλα τα σωματεία από κάθε μήκος και πλάτος της Ελλάδα είχαν παραμερίσει δουλειές και υποχρεώσεις, κανονίζοντας να ταξιδέψουν από όλη την ελληνική επικράτεια προς την Αθήνα και από κοινού με τα σωματεία της Αττικής, αδημονούσαν να ψηφίσουν την Κυριακή τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ, ώστε να αλλάξει σελίδα το άθλημα και να πάμε από το χθες στο αύριο, από το παλιό στο καινούριο.

Βλέποντας όμως κάποιοι το κύμα μαζικής προσέλευσης στην κάλπη σκαρφίστηκαν τεχνάσματα με συγκεντρώσεις οπαδών "εντελώς συμπτωματικά" την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος με τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης, ενώ είχαν προϋπάρξει προσπάθειες άλλων υποψηφίων να ακυρωθούν με κάθε τρόπο οι εκλογές.

Κανείς από όλους αυτούς, όμως δεν σκέφτηκε τα ταλαιπωρημένα από την προσμονή σωματεία και τους απελπισμένους παράγοντες που ζητούν εναγωνίως να γυρίσουμε σελίδα, γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζονται. Γιατί πολύ απλά ποτέ δεν είχαν μπει στα παπούτσια τους, ποτέ δεν ένιωσαν τις αγωνίες τους, ποτέ δεν ασχολήθηκαν μαζί τους.

Προσωπικά ζητώ από όλους αυτούς που αποτελούν την πραγματική περιουσία της Ομοσπονδίας, τους αγνούς παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων, να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Να προστατέψουν το μπάσκετ από την τοξικότητα που προσπαθούν διάφοροι να εισάγουν και να περιμένουν την στιγμή της κάλπης, για να ακουστεί η φωνή τους. Υπομονή και επιμονή. Είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να δώσουμε την απάντησή μας σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται το μπάσκετ. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η θέληση των σωματείων για αλλαγή δεν μεταβάλλεται.

Εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo