• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Λήστεψαν ηλικιωμένη στο Περιστέρι - Ο δράστης εμφανίστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ (βίντεο-εικόνες)

Έλενα Δημητρίου 28-05-2021 10:48 Τελευταία ενημέρωση: 28-05-2021 11:04
Λήστεψαν ηλικιωμένη στο Περιστέρι - Ο δράστης εμφανίστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ (βίντεο-εικόνες)
Ο ληστής παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ και της είπε πως δήθεν υπάρχει πρόβλημα με το ρολόι και υπάρχει κίνδυνος για ηλεκτροπληξία

Νέα ληστεία εις βάρος ηλικιωμένης διαδραματίστηκε σήμερα στην Ανθούπολη, στο Περιστέρι.Ο ληστής παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ και της είπε πως δήθεν υπάρχει πρόβλημα με το ρολόι και υπάρχει κίνδυνος για ηλεκτροπληξία.

Ο ίδιος, μπήκε μέσα στο σπίτι, τις τράβηξε τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως την κουζίνα και έκοψε και το ρεύμα. Στη συνέχεια της απέσπασε χρυσαφικά αξίας 800€ και μετρητά.

Η γυναίκα κάλεσε άμεσα την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο. Στην περιγραφή που έδωσε ανέφερε πως ο άνδρας ήταν ένας ψηλός και μελαχρινός, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.Η αστυνομία κοίταξε τις κάμερες ασφαλείας από το διπλανό σούπερ μάρκετ για πιθανά στοιχεία, που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών, αλλά δεν κατέγραψαν τίποτα, καθώς ο άνδρας έφυγε από την αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο άνδρας αυτός τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε στη γειτονιά με την “κάλυψη” του υπαλλήλου της ΔΕΗ.

Σημειώνεται επίσης, ότι ο δράστης ακολούθησε τον ηλικιωμένο που μένει στο σπίτι με την άλλη κυρία και αφού του άνοιξε την πόρτα τον έσπρωξε, μπήκε μέσα, έκλεισε την πόρτα και ξεκίνησε να ψάχνει το σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo