• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού έχει κίνηση σήμερα στους δρόμους της Αθήνας

lawandorder.gr 28-05-2021 09:28 Τελευταία ενημέρωση: 28-05-2021 09:29
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού έχει κίνηση σήμερα στους δρόμους της Αθήνας
Αυξημένη η κίνηση σήμερα στις εθνικές οδούς - Μποτιλιάρισμα στην άνοδο του Κηφισού - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις στο κέντρο

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα πρωί Παρασκευής στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Κηφισού.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται για ακόμα μία ημέρα στην Αθήνα, καθώς υπάρχει κίνηση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις ενθικές οδούς.

Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη και επί της Βασιλίσσης Αμαλίας στο κέντρο.

Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Καθυστερήσεις καταγράφονται, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, και στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo