• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεσσαλονίκη: Δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Τραυματίστηκε γυναίκα

lawandorder.gr 27-05-2021 23:37 Τελευταία ενημέρωση: 27-05-2021 23:37
Θεσσαλονίκη: Δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Τραυματίστηκε γυναίκα
Εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «προμελετημένο έγκλημα εις βάρος επιβατών και εργαζομένων»

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο λεωφορείων του ΟΑΣΘ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου και στην οδό Σμύρνης, λίγο πριν από τον τερματικό σταθμό των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Μάλιστα, όπως λένε τα μέλη της ΔΑΣ ΟΑΣΘ, τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ΔΑΣ ΟΑΣΘ σημειώνουν ότι: «Την Τετάρτη 26-5 νωρίς το μεσημέρι στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου και στην οδό Σμύρνης λίγο πριν από τον τερματικό σταθμό των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ 21 και 32, λεωφορείο τύπου Scania (με ηλικία άνω των 23 ετών) χτύπησε στο πίσω μέρος άλλο λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκείνη την ώρα ήταν σταματημένο στη στάση. Παρά την υπερπροσπάθεια του οδηγού να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα πέδησης του οχήματος (φρένα-χειρόφρενο) για να ακινητοποιήσει το όχημα αυτό στάθηκε αδύνατο. Από τη σύγκρουση των δυο λεωφορείων τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Τα θύματα δεν ήταν περισσότερα επειδή η σύγκρουση έγινε μια στάση πριν από το τέρμα και έτσι ο περισσότερος κόσμος είχε αποβιβαστεί. Τα συγκεκριμένα τύπου λεωφορεία ο ΟΑΣΘ τα χρησιμοποιεί και τη νύχτα ως υπηρεσιακά για να μεταφέρει από και προς τη δουλειά τους εργαζόμενους οδηγούς δηλ. μερικά από τα σαπάκια κυκλοφορούν 24 ώρες το 24ωρο».

Εργαζόμενοι, μέλη της ΔΑΣ ΟΑΣΘ κάνουν λόγο για «προμελετημένο έγκλημα εις βάρος επιβατών και εργαζομένων», αναφερόμενοι στην παλαιότητα των οχημάτων αλλά και στην έλλειψη συντήρησής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo