• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κεγκέρογλου: Σου γράψανε ένα ποίημα και ήρθες να το πεις - Τζάκρη: Να μπει στα πρακτικά ό,τι γράφτηκε στις εφημερίδες

lawandorder.gr 27-05-2021 11:16
Κεγκέρογλου: Σου γράψανε ένα ποίημα και ήρθες να το πεις - Τζάκρη: Να μπει στα πρακτικά ό,τι γράφτηκε στις εφημερίδες
Εριστικός διάλογος στην Προανακριτική μετά τους ισχυρισμούς της Θεοδώρας Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ για αλλοίωση των πρακτικών - «Τα πρακτικά είναι απολύτως πιστά. Δεν γράφονται μόνο όσα λέγονται εκτός μικροφώνου» απάντησε ο πρόεδρος της επιτροπής Σταύρος Κελέτσης
Με αιτιάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την καταγραφή των καταθέσεων στα πρακτικά και την αποτύπωση των διαλόγων μεταξύ των μαρτύρων και των βουλευτών, ξεκίνησε η συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που έχει αναλάβει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων που τελέστηκαν από τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη έθεσε θέμα αλλοίωσης των πρακτικών και προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό της παρουσίασε διάφορα δημοσιεύματα με διαλόγους που φέρονται να διεμήφθησαν σε προηγούμενες συνεδριάσεις οι οποίοι -κατά πληροφορίες- δεν παρουσιάζονται στα επίσημα πρακτικά

Στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο πρόεδρος της επιτροπής Σταύρος Κελέτσης ο οποίος τόνισε: «Τα πρακτικά είναι απολύτως πιστά. Δεν γράφονται μόνο όσα λέγονται εκτός μικροφώνου. Δεν είναι παρέμβαση μου. Έτσι είναι η διαδικασία. Σε καμία περίπτωση δεν έχω παρέμβει στα πρακτικά. Η μόνη παρέμβαση που κάναμε ήταν αυτό που ζητήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατάθεση Καλογρίτσα όταν ζητήθηκε να μην γραφτούν προσωπικά δεδομένα. Προτείνω λοιπόν όποιος θέλει να ελέγξει για να είναι όλα διάφανα».

Πλεύρης: Συμφωνούμε κύριε πρόεδρε

Τζάκρη: θα ξεκινήσω με την ομολογία σας κύριε πρόεδρε

Κελέτσης: Ποια ομολογία;

Στη συνέχεια του διαλόγου η Θεοδώρα Τζάκρη κατήγγειλε τον Σταύρο Κελέτση σαν υπεύθυνο για την καταγγελόμενη «νόθευση» ανεβάζοντας τους τόνους.

Παίρνοντας τον λόγο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου σημειώνει πως το ουσιώδες των καταθέσεων είναι πως ο Νίκος Παππάς έστηνε τον διαγωνισμό για τυις τηλεοπτικές άδειες ενώ μιλάει για χρηματοδοτήσεις.

«Υπήρξε σαπίλα στη διαδικασία. Τα υπόλοιπα είναι καπνός για να καλυφθούν. Το κυρίαρχο ειναι ότι υπήρξε στήσιμο του διαγωνισμού. Ακούμε και το πρωτότυπο. «Ό,τι γράφτηκε στις εφημερίδες οφείλει να γραφτεί στα πρακτικά» επισήμανε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στη συνέχεια ακολούθησε λογομαχία της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία επιτέθηκε στον Βασίλη Κεγκέρογλου με χαρακτηρισμούς.

«Σε εμένα όχι έτσι. Σου γράψανε ένα ποίημα (σ.σ η κυρία Τζάκρη διάβασε δήλωση για τα πρακτικά) και ήλθες να το πεις» απάντησε ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo