• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Καλογιάννης - Ποιος είναι ο άνδρας που κυκλοφορούσε με τα γυναικεία φορέματα από τη Λέσβο (εικόνα)

Μιχάλης Τεζάρης 27-05-2021 08:31 Τελευταία ενημέρωση: 27-05-2021 08:42
Εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Καλογιάννης - Ποιος είναι ο άνδρας που κυκλοφορούσε με τα γυναικεία φορέματα από τη Λέσβο (εικόνα)
Έκκληση για τον εντοπισμό του ηλικίας 64 ετών, Δημήτρη Καλογιάννη, κάνει το Silver Alert. Ο άνδρας εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου από το ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο»

Έκκληση για τον εντοπισμό του ηλικίας 64 ετών, Δημήτρη Καλογιάννη, κάνει το Silver Alert. Ο άνδρας εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου από το ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο».

Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Ε

άν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ο Δημήτρης Καλογιάννης, είναι μια ιδιαίτερη μορφή, καθώς στον τόπο καταγωγής του, στη Σκάλα Συκαμινιάς στη Λέσβο, συνήθιζε να κυκλοφορεί φορώντας γυναικεία φορέματα.

Μάλιστα κάθε απόγευμα έβγαινε από το σπίτι του και περιδιάβαινε την πλατεία με τις ταβέρνες στο χωριό και αγνάντευε την θάλασσα.

Ο Καλογιάννης, ανήλικος ακόμη, είχε αποκαλύψει στους γονείς του πως νιώθει γυναίκα.

Τον  έστειλαν σε ψυχίατρο όπου του συνέστησε φαρμακευτική αγωγή, ενώ για τουλάχιστον 5 χρόνια ζούσε στην Αθήνα, εργαζόμενος περιστασιακά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo