17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαρρήξεις σπείρας στα Νότια Προάστια – Πώς δρούσαν


    Δύο βίντεο ντοκουμέντα από την δράση σπείρας που εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής, παρουσιάζει το L&O.
    Στο πρώτο από αυτά, ο κακοποιός σπάει τη γυάλινη πόρτα κατάστημα στην Αργυρούπολη και κατευθύνεται με γρήγορες κινήσεις προς την ταμειακή, αφαιρώντας όσα χρήματα υπήρχαν στο εσωτερικό της.
    Στο δεύτερο βίντεο ένας δράστης με καλυμμένα χαρακτηριστικά, παραβιάζει την πόρτα γραφείου και πάλι στην Αργυρούπολη. Παραμένει για περίπου ένα λεπτό στο εσωτερικό αδιαφορώντας για το γεγονός πως οι κινήσεις του καταγράφονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος.
    Πού δρούσε και που «χτυπούσε» η σπείρα
    Τα μέλη της σπείρας, ένας Πακιστανός, ένας Αλβανός και μια Ελληνίδα 21 ετών, είχαν ξεκινήσει την εγκληματική τους δράση από τον Ιανουάριο. Επέλεγαν να «χτυπούν» σε Ηλιούπολη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Άλιμο και Γλυφάδα. Οι δράστες αναζητούσαν τα καταστήματα υποψήφιους στόχους, κάνοντας βόλτα με τα πόδια, ενώ φορούσαν και χειρουργικές μάσκες λόγω…κορονοϊού. Τα αντικείμενα που έκλεβαν τα έκρυβαν αρχικά σε σπίτι «καβάτζα» στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί τα πουλούσαν. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 29 διαρρήξεις και 6 κλοπές αυτοκινήτων με την λεία της συμμορίας να ξεπερνά τις 40.000 ευρώ.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ