• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Νέες αποκαλύψεις για τον εμβολισμό της διθέσιας Mercedes του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο: Είχε κόντρα με τον αστυνομικό (βίντεο)

lawandorder.gr 25-05-2021 08:47 Τελευταία ενημέρωση: 25-05-2021 08:47
Νέες αποκαλύψεις για τον εμβολισμό της διθέσιας Mercedes του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο: Είχε κόντρα με τον αστυνομικό (βίντεο)
Τι λέει ότι υπάρχει "πίσω" από το πρωτοφανές περιστατικό, ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Δωδεκανήσου. Πότε θα δώσει εξηγήσεις ο δράστης

"Μας αιφνιδίασε και εμάς, είναι πρωτόγνωρο περιστατικό για την Ελλάδα, δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο των αστυνομικών στην περιοχή μας", δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου, για τον εμβολισμό αυτοκινήτου διοικητή υπηρεσίας της Ρόδου από αυτοκίνητο αστυνομικού, υφισταμένου του.

Αναφορικά με τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος αμέσως μετά τον εμβολισμό, φέροντας το υπηρεσιακό του όπλο, πήγε στην υπηρεσία και έσπασε την πόρτα του γραφείου του διοικητή, τον οποίο αναζητούσε, ο Μανώλης Ανδρουλάκης είπε ότι "κάποιοι συζητάνε για κάποιες μεταθέσεις, κάποιοι για κάποια Επιτροπή που ήταν να περάσει ο εν λόγω αστυνομικός.

Νέες αποκαλύψεις για τον εμβολισμό της διθέσιας Mercedes του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο: Είχε κόντρα με τον αστυνομικό

Ήταν μια επιτροπή για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κρατά το όπλο. Οι αστυνομικοί περνάμε από τέτοιες επιτροπές συχνά. Όμως ότι και να ήταν, υπάρχουν διαδικασίες τυπικές που μπορεί να ακολουθήσει κάθε συνάδελφος", ενώ προσέθεσε ότι ακούγονται και πολλά σε επίπεδο φημών και κουτσομπολιού για άλλου είδους διαφορές των δύο ανδρών.

ροδος

Όπως σημείωσε, στον ΑΝΤ1 "υπήρχε μια υπηρεσιακή αντιπαράθεση μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το περιστατικό"

"Η υπόθεση ήδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αύριο θα γίνει το δικαστήριο. Ο συνάδελφος έχει διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και ότι είναι θα τα πει στο δικαστήριο και θα μάθουμε και εμείς και από την δίκη και από την ΕΔΕ τις απαντήσεις που περιμένουμε όλοι μας", επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Δείτε βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo