14 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Δολοφονία Καρολάϊν: Ασύλληπτοι για 13 ημέρες οι δράστες – Oι έρευνες και το σκίτσο του δολοφόνου


    Πλήθος πληροφοριών για την έρευνα της αστυνομίας, σωρεία διαρροών για το προφίλ και τα χαρακτηριστικά των δραστών, καμία σύλληψη για την δολοφονία της Καρολάιν.
    Αυτό είναι εν πολλοίς το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί 13 ημέρες μετά τον φρικτό θάνατο της άτυχης 20χρονης μάνας, που βρήκε ασφυκτικό θάνατο δίπλα στην μόλις 11 μηνών κόρη της.
    Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τα στελέχη της δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας, να εμφανίζονται αισιόδοξοι πως σύντομα θα υπάρξουν απτά αποτελέσματα.
    Στο επίκεντρο της έρευνας η άρση απορρήτου των επικοινωνιών το επίμαχο διάστημα μεταξύ 04:30 έως 06:10 τα ξημερώματα της μοιραίας για την ζωή της γυναίκας ημέρα, καθώς αυτό είναι το διάστημα που παρέμειναν οι κακοποιοί στο εσωτερικό του σπιτιού στα Γλυκά Νερά.
    Αξιωματικοί που συμμετέχουν στην έρευνα διαπίστωσαν την παρουσία ατόμων στο σημείο, που δεν δικαιολογείται η παρουσία τους εκεί.
    Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν καταφέρει να σχηματίσουν ένα σκίτσο του δολοφόνου της Καρολαϊν και προσπαθούν να μειώσουν τον κύκλο των υπόπτων σε 30-40 άτομα.
    Το σκίτσο σχηματίστηκε με βάσει τις καταθέσεις του 32χρονου συζύγου της άτυχης γυναίκας, που κατάφερε να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του «κοντού» δράστη, ενώ ήταν δεμένος με μονωτική ταινία, μέσα από μια χαραμάδα.
    Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο πιλότος ανέφερε πως, ««Προσπαθώ να θρηνήσω την γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη» ενώ επεσήμανε πως, «Σας λέω από άνθρωπο σε άνθρωπο ότι δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ