• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ακρίτα: Συγγνώμη σε Μπακογιάννη για το «εμβόλιο με καπάκι»

lawandorder.gr 19-05-2021 09:02 Τελευταία ενημέρωση: 19-05-2021 09:03
Ακρίτα: Συγγνώμη σε Μπακογιάννη για το «εμβόλιο με καπάκι»
Η Έλενα Ακρίτα απολογήθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων επειδή αμφισβήτησε πως έκανε όντως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη ζήτησε η Έλενα Ακρίτα αναγνωρίζοντας πως έπραξε λάθος αμφισβητώντας πως όντως έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Σε πρώτη της ανάρτηση στα social media είχε υποστηρίξει πως ο Δήμαρχος Αθηναίων ότι η βελόνα είχε καπάκι και έτσι ο δήμαρχος δεν είχε στην πραγματικότητα εμβολιαστεί, πράγμα που όμως δεν ίσχυε.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναγνώρισε το λάθος της με νέα ανάρτηση. «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστα Μπακογιάννη, σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο χθεσινό σχόλιο: «Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo