• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Γκάζι: Αλβανοί διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

lawandorder.gr 18-05-2021 14:46 Τελευταία ενημέρωση: 18-05-2021 14:46
Γκάζι: Αλβανοί διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.
Αλβανοί αφαίρεσαν όχημα και παραβίασαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ενώ σε καταδίωξη που ακολούθησε διεμβόλισαν δίκυκλο της ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν ενώ … αφέθηκαν ελεύθεροι με Π.Ο

Αλβανοί αφαίρεσαν όχημα και παραβίασαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ενώ σε καταδίωξη που ακολούθησε διεμβόλισαν δίκυκλο της ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν ενώ … αφέθηκαν ελεύθεροι με Π.Ο.

Επιχείρησαν να αποφύγουν τη σύλληψη κι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης, πριν τεθούν υπό κράτηση. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, διερχόμενοι (13/05-03.55) από τη συμβολή των οδών Πέτρας και Ναυπλίου στο Γκάζι, εντόπισαν όχημα με τρία άτομα, έκριναν την κίνηση τούς ύποπτη και προχώρησαν σε έλεγχο ωστόσο ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Σε αναζητήσεις πλήρωμα της Άμεσης Δράσης εντόπισε σταθμευμένο το όχημα των δραστών το ίδιο αυτοκίνητο σταθμευμένο και, εντόπισαν σε κίνηση πεζούς επί της Λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως και Παγγαίου τους δράστες. Σε πεζή καταδίωξη, έως την οδό Πειραιώς ένας Από τούς Αλβανούς επιτέθηκε σε αστυνομικό αναβάτη δικύκλου με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.

Κατά την προανάκριση στο τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης προέκυψε πως οι δύο Αλβανοί είχαν αφαιρέσει όχημα από την οδό Αγίου Μελετίου και στη συνέχεια παραβίασαν κατάστημα με κινητά στην οδό Ευαλκίδου, προκαλώντας θραύση στον υαλοπίνακα με καπάκι ΕΥΔΑΠ, αφαίρεσαν κινητά και tablet αξίας €3.000 ενώ διέφυγαν με το κλεμμένο όχημα. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης απέρριπταν τα κλοπιμαία σε διάφορα σημεία, ώστε να μην εντοπισθούν στην κατοχή του.

Σε καταδίωξη για περισσότερο από 20 λεπτά, οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Οι Αλβανοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώ ο κατηγορούμενος για την επίθεση στο δικυκλιστή της ΔΙΑΣ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: nantiareport

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo