• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η Ζανέτ Τσίπρα «αγκαζέ» με Φωτόπουλο - Αδαμίδη για τα εργασιακά (ηχητικό)

lawandorder.gr 18-05-2021 12:39 Τελευταία ενημέρωση: 18-05-2021 12:39
Η Ζανέτ Τσίπρα «αγκαζέ» με Φωτόπουλο - Αδαμίδη για τα εργασιακά (ηχητικό)
Υποστήριξε πως το νομοσχέδιο Χατζηδάκη «αποτελεί το τελειωτικό ‘’χτύπημα’’ στον κόσμο της εργασίας»

Την παρθενική της εμφάνιση με την ιδιότητα της Συντονίστριας της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική πραγματοποίησε η Ζανέτ Τσίπρα.

Η αδερφή του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οργάνωσε εκδήλωση για τα εργασιακά με τη συμμετοχή συνδικαλιστών από τη ΔΕΗ και συγκεκριμένα του πρώην προέδρου της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου και του σημερινού επικεφαλής Γ. Αδαμίδη.

Στην τοποθέτηση της η Ζανέτ Τσίπρα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή ‘’Secret’’με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, υποστήριξε πως το νομοσχέδιο Χατζηδάκη «αποτελεί το τελειωτικό ‘’χτύπημα’’ στον κόσμο της εργασίας».

Όπως είπε «έρχεται σε συνέχεια των αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ από την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών. Σε μια περίοδο μάλιστα βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης».

Το νομοσχέδιο αυτό, σημειώνει η Ζανέτ Τσίπρα, «πλήττει όλους τους εργαζόμενους, ιδιωτικού και δημοσίου, πλήττει τους ανέργους και τη νέα γένια, που την καταδικάζει σε ένα μέλλον φτηνής και ‘’ελαστικής’’ εργασίας».

 

Ακούστε το απόσπασμα που έπαιξε στα Παραπολιτικά 90,1:

 

 

Πηγή: Παραπολιτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo