• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συζήτηση για την πράσινη οικονομία στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών

lawandorder.gr 18-05-2021 07:04 Τελευταία ενημέρωση: 18-05-2021 07:04
Συζήτηση για την πράσινη οικονομία στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών
Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας στις 11:30 - Ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας θα παρουσιάσει τα βασικά σημεία του οδικού χάρτη της κυβέρνησης

Με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των αρχηγών της αντιπολίτευσης θα διεξαχθεί η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών Υποθέσεων, Προστασίας του Περιβάλλοντος και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με θέμα την Στρατηγική μετάβασης σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας (11:30) και θα ανοίξει με την τοποθέτηση του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα ο οποίος και θα παρουσιάσει τα βασικά σημεία του οδικού χάρτη της κυβέρνησης για την μετάβαση στην πράσινη οικονομία.

Στην συνέχεια το λόγο θα λάβει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά καθώς με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό είχε ζητήσει την διεξαγωγή συζήτησης για την διαμόρφωση νέου Κλιματικού Νόμου με όσο το δυνατόν ευρύτερη συναίνεση.

Ακολούθως θα τοποθετηθεί ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έχει υπογραμμίσει ότι η πράσινη μετάβαση αποτελεί κεντρικό στοίχημα για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo