Νοσηλευτής στο Λαϊκό Νοσοκομείο μετέδωσε τον κορονοϊό σε ασθενείς

Ηλίας Ψυχογιός 18-05-2021 01:01 Τελευταία ενημέρωση: 18-05-2021 01:11
Νοσηλευτής στο Λαϊκό Νοσοκομείο μετέδωσε τον κορονοϊό σε ασθενείς
Στην αιματολογική κλινική όπου εργάζεται, νοσηλεύονται και καρκινοπαθείς

Συγκλονιστικά είναι όσα συμβαίνουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας της τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, νοσηλευτής ο οποίος εργάζεται στην αιματολογική κλινική, μετέδωσε τον κορονοϊό σε αρκετούς ασθενείς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πραγματοποιούνται συνεχώς μοριακά τεστ και μέχρι αυτή τη στιγμή, επτά ασθενείς της κλινικής έχουν βρεθεί θετικοί.

Εξαιρετικά ανησυχητικό είναι επίσης το γεγονός ότι στην κλινική νοσηλεύονται και καρκινοπαθείς ασθενείς οι οποίοι υποβάλλονται σε χημειοθεραπείας, με συνέπεια το ανοσοποιητικό τους σύστημα να είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και αδύναμο.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι αν ο συγκεκριμένος νοσηλευτής είναι εμβολιΑσμένος ή ανήκει στο, δυστυχώς, μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων στα νοσοκομεία οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν.

Οι συγγενείς των ασθενών βρίσκονται σε κατάσταση «συναγερμού», καθώς πολλοί από αυτούς επισκέφθηκαν πρόσφατα τους δικούς τους ανθρώπους στην κλινική ενώ στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου καθώς πολλοί από αυτό ήρθαν σε επαφή με τον νοσηλευτή-φορέα του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo