• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Γιάννης Λαγός: Πρώτη συνάντηση με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη - Με ποιον μοιράζεται το ίδιο κελί

lawandorder.gr 17-05-2021 20:10
Γιάννης Λαγός: Πρώτη συνάντηση με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη - Με ποιον μοιράζεται το ίδιο κελί
Βρίσκεται σε διπλανό κελί με τους Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη - Οι Χρυσαυγίτες προαυλίζονται ξεχωριστά, μία φορά την ημέρα

Παλιούς γνώριμους συνάντησε ο Γιάννης Λαγός στις φυλακές Δομοκού στις οποίες βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου. Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα του ισογείου που έχει δημιουργηθεί για τον αρχηγό και τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, λίγα μόνο μέτρα από τον Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται στην ίδια φυλακή αλλά σε άλλη πτέρυγα.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μιχαλολιάκος είχαν την πρώτη τους συνάντηση όχι μόνο μετά την καταδίκη αλλά και μετά την απόφαση Λαγού να τραβήξει τον δικό του δρόμο στην Ευρωβουλή, κρατώντας φυσικά τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό τον οποίο και δεν έδινε στα ταμεία της ναζιστικής οργάνωσης.

Κατά τις ίδιες πηγές, όλοι τους ήταν ήρεμοι στο πρώτο τετ α τετ το οποίο έγινε στο προαύλιο των φυλακών.

Στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη Περάματος

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται στο ίδιο κελί με ένα άτομο που γνωρίζει καλά. Τον πυρηνάρχη Περάματος Αναστάσιο Πανταζή, που καταδικάστηκε μεταξύ άλλων για τις αιματηρές επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Σε διπλανό κελί βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και δίπλα τους εκείνο που κρατούνται ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αντώνη Γρέγο.

Η νέα καθημερινότητα στις φυλακές είναι δύσκολη για άλλους. Σε μια φυλακή που σχεδιάστηκε για 600 κρατούμενους, σήμερα βρίσκονται 90 περισσότεροι, με τον αρχηγό και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, να προαυλίζονται ξεχωριστά, μία φορά την ημέρα.

Μεταγωγή στον Κορυδαλλό ζήτησε ο Λαγός

Ο Γιάννης Λαγός περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του, για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως υποστηρίζει μόνο εκεί μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι και στις φυλακές Δομοκού υπάρχουν υπολογιστές και όλες οι συνθήκες που ζητάει ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo