Ξεκινάει στα μέσα Ιουνίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σποράδων

lawandorder.gr 17-05-2021 14:16 Τελευταία ενημέρωση: 17-05-2021 14:17
Ξεκινάει στα μέσα Ιουνίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σποράδων
Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων, όπως τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας

Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων, όπως τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, μιλώντας στην εκπομπή «Check in στα γεγονότα» της TV100 με την Βάσω Λυκουρίνου.

«Θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου με μία καθυστέρηση δύο εβδομάδων. Κανονικά ήταν να ξεκινήσει στις 1 Ιουνίου», σημείωσε ο κ. Τζούμας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σποράδων – Θεσσαλονίκης θα έχει μια προστιθέμενη αξία «γιατί θα έρθουμε πιο κοντά επιτέλους. Η Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερες σχέσεις, εμπορικές, πολιτιστικές κλπ».

Ο κ. Τζούμας πρόσθεσε ότι «μέσα από το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα επωφεληθούν και η Θεσσαλονίκη αλλά και οι Σποράδες μέσα από τα city breaks».

Τα δρομολόγια θα εκτελεί ένα ταχύπλοο οχηματαγωγό πλοίο. «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για την σύνδεση Θεσσαλονίκης με τις Βόρειες Σποράδες», σχολίασε ο κ. Τζούμας.

Ερωτηθείς σχετικά ο δήμαρχος Σκιάθου σημείωσε ότι η συγκεκριμένη γραμμή θα μπορούσε να είναι βιώσιμη μέχρι τον Οκτώβριο.

Όπως αποκάλυψε, τέλος, ο δήμαρχος Σκιάθου στο πρώτο δρομολόγιο της σύνδεσης θα βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo