Τζιχάντ κατά του Ισραήλ ονειρεύεται ο ψευδομουφτής Ξάνθης

lawandorder.gr 17-05-2021 13:52
Τζιχάντ κατά του Ισραήλ ονειρεύεται ο ψευδομουφτής Ξάνθης
Προκλητική ανάρτηση στα social media για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ - «Κατέβηκε» μετά από αντιδράσεις

Τζιχάντ για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ, ονειρεύεται ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, με προκλητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που πλέον «κατέβηκε» μετά από έντονες αντιδράσεις.

Ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Ραμαζάν Μπαϊράμ, ο Μέτε ανάρτησε φωτογραφία όπου απεικονίζεται έφιππος ισλαμιστής, με σημαία της ισλαμικής Τζιχάντ στα χέρια, μπροστά από την πόλη της Ιερουσαλήμ.


ΜΕΤΕ-ΤΖΙΧΑΝΤ-600x1024

 


Παραλλαγές της συγκεκριμένης σημαίας χρησιμοποιούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα, με αποτέλεσμα ν’ ακολούθησαν ομαδικές αναφορές χρηστών του Facebook σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης» της Κομοτηνής.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο ψευδομουφτής Ξάνθης, προκαλεί με αντισημιτικά παραληρήματα. Το 2014 σε ομιλία του στο χωριό Γλαύκη, είχε επιδοθεί σε ένα απίστευτο φασιστικό παραλήρημα εξυμνώντας τότε τον Ναζισμό και τον Χίτλερ, ο οποίος σύμφωνα με τον Μετέ «δικαιώθηκε που έκανε σαπούνια τους Εβραίους»!

Τις δηλώσεις του εκείνες είχε καταδικάσει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ενώ μνεία σε αυτές γινόταν και στην ετήσια έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του State Department.

Ο Αχμέτ Μετέ αν και ζήτησε συγγνώμη, κατόπιν εορτής και μετά τη δημόσια κατακραυγή, εν τούτοις δεν γλίτωσε την «καμπάνα» καθώς καταδικάστηκε αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη σε 8 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή για το αδίκημα της διέγερσης σε αμοιβαία διχόνοια.

 

 

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo