• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Πάω κάθε μέρα στον τάφο να του κάνω παρέα

lawandorder.gr 17-05-2021 13:45 Τελευταία ενημέρωση: 17-05-2021 13:46
Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Πάω κάθε μέρα στον τάφο να του κάνω παρέα
"Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα", λέει με σπαραγμό η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε χθες, Κυριακή, το μνημόσυνο του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, από σφαίρες αγνώστων.

Μνημόσυνο τελέστηκε και στην ιδιαίτερη πατρίδα του δημοσιογράφου στην Καλλίφυτο της Δράμας, εκεί όπου έχει ταφεί. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία περίπου έναν μήνα μετά τον τραγικό χαμό του είναι απαρηγόρητη.

"Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι τους έφταιξε το παιδί μου. Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή” είπε στην κάμερα της εκπομπής T-LIVE, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

"Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα”, πρόσθεσε με σπαραγμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo