Υπουργείο Υγείας: Η πρώτη δια ζώσης ενημέρωση για την πανδημία - Με Θεοδωρίδου και Θεμιστοκλέους

lawandorder.gr 17-05-2021 13:11 Τελευταία ενημέρωση: 17-05-2021 13:12
Υπουργείο Υγείας: Η πρώτη δια ζώσης ενημέρωση για την πανδημία - Με Θεοδωρίδου και Θεμιστοκλέους
Πώς θα γίνεται η επιλογή των συμμετεχόντων στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στο υπουργείο Υγείας

Νέα εποχή για τις ενημερώσεις για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας 17 Μαΐου 2021, αυτές θα πραγματοποιούνται δια ζώσης με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως έγινε γνωστό σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Το υπουργείο καλεί όσους εκ των διαπιστευμένων συντακτών επιθυμούν να συμμετάσχουν να βρίσκονται στο χώρο στις 17:00, για να υποβληθούν σε rapid test για την είσοδό τους στην αίθουσα Τύπου.

Κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ στο σημείο

Κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται για αυτό το λόγο στο ισόγειο του υπουργείου από τις 17:00 και θα διενεργεί rapid test στους συναδέλφους δημοσιογράφους, φωτογράφους και τεχνικούς της ΕΡΤ.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνεται μεταξύ των διαπιστευμένων συντακτών που θα βρίσκονται στο Υπουργείο 20΄ πριν την έναρξη του briefing (17:40).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo