Σε ποιες υποθέσεις είχε εμπλακεί ο «πυγμάχος» που εκτέλεσαν στη Μεταμόρφωση - 22 συμβόλαια θανάτου σε 3 χρόνια

Μιχάλης Τεζάρης 17-05-2021 09:19 Τελευταία ενημέρωση: 17-05-2021 09:19
Σε ποιες υποθέσεις είχε εμπλακεί ο «πυγμάχος» που εκτέλεσαν στη Μεταμόρφωση - 22 συμβόλαια θανάτου σε 3 χρόνια
Ο άνδρας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε κατηγορηθεί το 2011 το όνομα του είχε εμπλακεί σε δικογραφία για εκβιασμούς καταστηματαρχών σε Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο και Κηφισιά

Ένα ακόμη θύμα του ανελέητου «ακήρυχτου» πολέμου μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, είναι ο 58χρονος Μ.Κ  που έπεσε νεκρός στη Μεταμόρφωση το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άνδρας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε κατηγορηθεί το 2011 το όνομα του είχε εμπλακεί σε δικογραφία για εκβιασμούς καταστηματαρχών σε Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο και Κηφισιά.

Επίσης το 2007 είχε κατηγορηθεί για αρπαγή και ξυλοδαρμό ατόμου.

Στελέχη της ασφάλειας εκτιμούν πως η δολοφονία του αποτελεί μέρος του εκ νέου μοιράσματος της «πίτας» στην προστασία καταστημάτων στα Βόρεια προάστια, αλλά και την είσοδο νέων ομάδων που διεκδικούν να αναλάβουν ηγετική θέση στο χώρο της νύχτας.

Είναι ξεκάθαρο άλλωστε πως οι «μαθητές» βγάζουν από την μέση τους «δασκάλους» δημιουργώντας ένα νέο τοπίο στο χώρο της νύχτας.  

Στο σημείο της δολοφονίας του Μ.Κ, στην οδό Ιφιγενείας, βρέθηκαν 6 κάλυκες που έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο  με το οποίο πυροβόλησαν οι δράστες, έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη έκνομη ενέργεια.

Αυτή ήταν η τρίτη δολοφονία πίσω από την οποία οι αρχές βλέπουν "συμβόλαιο θανάτου".

Είχε προηγηθεί η εκτέλεση με καλάσνικοφ του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο και η άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Οι αρχές παρά τις έρευνες που πραγματοποίησαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Στον ακήρυχτο "πόλεμο" μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας τα τελευταία 3 χρόνια, έχουν δολοφονηθεί 22 άτομα, με τους αξιωματικούς της ασφάλειας να ανησυχούν πως ο κύκλος του αίματος, θα συνεχιστεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo