12.6 C
Athens
11.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό: Αγωνία για γυναίκα με κορονοϊό στην Κάλυμνο- Αναζητούν κρεβάτι ΜΕΘ στη Σάμο

    Απαγορεύεται οιαδήποτε αναπαραγωγή των αποκλειστικών ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Lawandorder.gr χωρίς την απαιτούμενη αναφορά στην πηγή αυτών. Σε αντίθετη περίπτωση, το νομικό τμήμα της ιστοσελίδας επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των απαιτούμενων νομικών ενεργειών.
    Στιγμές αγωνίας ζουν οι συγγενείς μιας γυναίκας με κορονοϊο στην Κάλυμνο, η οποία χρειάζεται άμεση μεταφορά σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
    Η αεροδιακομιδή της με ελικόπτερο καθίσταται αδύναμη καθώς είναι υπέρβαρη με αποτέλεσμα να αναζητούν τρόπο μεταφοράς της στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αυτό της Σάμου με ταχύπλοο σκάφος. Την δεδομένη στιγμή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει καθώς η πληρότητα της ΜΘ στη Σάμο είναι 100%.
    Ο δήμαρχος της Καλύμνου, κύριος Δημήτρης Διακομιχάλης, έχει εξασφαλίσει το ταχύπλοο για την μεταφορά της γυναίκας μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με όλους τους αρμόδιους φορείς και όλα πλέον εξαρτώνται από την διάθεση κλίνης και αν αυτή εξασφαλιστεί από τα στελέχη του ΕΚΑΒ. Παράλληλα ο δήμαρχος κύριος Διακομιχάλης, τονίζει πως αυτή την στιγμή ακόμη δυο άτομα με κορονοϊο στο νησί έχουν διασωληνωθεί και ζητά την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών για την εξεύρεση λύσης.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    ΑΠΟΨΕΙΣ