Πάτρα: Συνελήφθη ο «κλέφτης των αλκοολούχων ποτών»

lawandorder.gr 15-05-2021 13:50
Πάτρα: Συνελήφθη ο «κλέφτης των αλκοολούχων ποτών»
Εξιχνιάσθηκαν έξι κλοπές σε σούπερ και μίνι μάρκετ
Αδυναμία στο ποτό φαίνεται πως έχει ένας άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για κλοπές αλκοολούχων ποτών. Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,  ο συλληφθείς χθες τα ξημερώματα, διέρρηξε υάλινη θύρα σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, (22) φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας 447,78 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη να διαφεύγει με δίκυκλο και τον συνέλαβαν, ενώ βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν (21) φιάλες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες απέδωσαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συλληφθείς διέπραξε από 24-4-2021 μέχρι και χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ακόμη μια κλοπή και τέσσερις απόπειρες κλοπών σε σούπερ και μίνι μάρκετ, αφαιρώντας ακόμη (25) φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Ο δράστης μετέβαινε με δίκυκλο στα καταστήματα, στα οποία διερρήγνυε τις γυάλινες θύρες ή τις τζαμαρίες τους και στη συνέχεια αφαιρούσε από το εσωτερικό τους τα ποτά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το δίκυκλο που οδηγούσε κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεών του

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo