• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Και ο δήμαρχος Ηλιούπολης με τη σημαία της Παλαιστίνης

Law and Order 15-05-2021 13:28 Τελευταία ενημέρωση: 15-05-2021 13:28
Και ο δήμαρχος Ηλιούπολης με τη σημαία της Παλαιστίνης
Ανέβασε φωτογραφία του με τη σημαία της Παλαιστίνης

Μετά τον δήμαρχο Χαλανδρίου, ο οποίος ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης στο δημαρχείο σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό που δοκιμάζεται, και ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, ανήρτησε τη σημαία της Παλαιστίνης στο δημαρχείο, ως ένδειξη συμπαράστασης προς του Παλαιστινίους με αφορμή τον νέο γύρο αναταραχών ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Σε ανάρτησή του μάλιστα στα social media ανέβασε φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει τη σημαία της Παλαιστίνης.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ηλιούπολης:

«ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΙΣΡΑΗΛ

Ειρήνη – δικαιοσύνη και όχι βομβαρδισμοί

Ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης κ. Marwan Toubassi με ευγενική επιστολή του, μας ζήτησε να συμμετέχουμε στην 73η οδυνηρή επέτειο μνήμης της καταστροφής (Nakba Day) που έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου 1948 και είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία 15.000, τον βίαιο εκτοπισμό 950.000 Παλαιστινίων και την ολική καταστροφή 481 χωριών και πόλεων.

Αναρτήσαμε την Παλαιστινιακή Σημαία που μας απέστειλε στο Δημαρχείο και με τον συμβολικό αυτό τρόπο υπερασπίζουμε τις κοινές μας αξίες για τη Δημοκρατία, το Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Υποστηρίζουμε τα δικαιώματα όλων των λαών και την δίκαιη λύση του Παλαιστινιακού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το διεθνές δίκαιο, που είναι ο μόνος δρόμος και που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ειρηνευτικές διαδικασίες και όχι με μονομερείς, σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους.

14 Μαΐου 2021

Γιώργος Χατζηδάκης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo