Δημοσιογράφος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο σαλόνι της

lawandorder.gr 15-05-2021 11:24
Δημοσιογράφος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο σαλόνι της
Υπό το φόβο κινητοποίησης άλλων ενοίκων, από τις φωνές της ο δράστης αποχώρησε τρέχοντας

Σε γειτονιά του Κολωνού, διαρρήκτης εισέβαλε σε διαμέρισμα, καθώς η πόρτα ασφαλείας παρέμενε ανασφάλιστη με την ένοικο στο εσωτερικό του διαμερίσματος, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο

Η δημοσιογράφος Αθηνά Χριστοπούλου ήταν στο διαμέρισμά της στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, όταν στο σαλόνι (!) της, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον διαρρήκτη.

«Μπήκε πριν 2 ώρες σπίτι μου κλέφτης, ανοίγοντας πανεύκολα πόρτα ασφάλειας που δεν ήταν κλειδωμένη γιατί ήμαστε μέσα και ποτέ δεν θεωρούσαμε πως χρειάζεται. Με απίστευτο θράσος, με βεβαιότητα ότι δεν είναι κανείς σπίτι και ακάλυπτο πρόσωπο. Ήρθαμε μούρη με μούρη στο σαλόνι. Έφυγε απ’ τις φωνές. Να κλειδώνετε και να γυρνάτε τον σύρτη. Και μέρα μεσημέρι…» περιέγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο διαρρήκτης, σύμφωνα με την περιγραφή της Αθηνάς Χριστοπούλου ήταν μελαμψός, πιθανόν Ρομά, περίπου 25 ετών με μαύρα σπαστά μαλλιά, φορούσε μαύρο κοντομάνικο και τζιν βερμούδα. Υπό το φόβο κινητοποίησης άλλων ενοίκων, από τις φωνές της δημοσιογράφου ο δράστης αποχώρησε τρέχοντας.

ΠΗΓΗ: www.nantiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo