Μαρκόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ για αφισορύπανση: Δεν σεβάστηκε ξένες περιουσίες

lawandorder.gr 15-05-2021 10:49
Μαρκόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ για αφισορύπανση: Δεν σεβάστηκε ξένες περιουσίες
Αυτά είναι τα «νέα» εργαλεία και η πρόταση που έχουν για το εργασιακό του 21ου αιώνα; Περιμένω ως πολίτης της Νίκαιας την αντίδραση των τριών τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, με αφορμή αφισοκόλληση του κόμματος της Κουμουνδούρου στον Πειραιά και σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook «δεν σεβάστηκε ξένες περιουσίες αφισοκολλώντας μηνύματα για το εργασιακό νομοσχέδιο επάνω σε βιτρίνα πρώην καταστήματος και σε εγκατάσταση της ΔΕΗ».

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο δημόσιος χώρος είναι κάτι που πρέπει να μας αφορά όλους. Αυτονόητος λοιπόν οφείλει να είναι ο σεβασμός μας σε αυτόν. Με έκπληξη σήμερα το πρωί διαπίστωσα πως ο ΣΥΡΙΖΑ στη Β Πειραιά και συγκεκριμένα κάτω από το γραφείο μου στο Περιβολάκι της Νίκαιας δεν σεβάστηκε ξένες περιουσίες αφισοκολλώντας μηνύματα για το εργασιακό νομοσχέδιο επάνω σε βιτρίνα πρώην καταστήματος και σε εγκατάσταση της ΔΕΗ. Αυτά είναι τα «νέα» εργαλεία και η πρόταση που έχουν για το εργασιακό του 21ου αιώνα; Περιμένω ως πολίτης της Νίκαιας την αντίδραση των τριών τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo