Η νέα Bentley Continental GT Speed αξιοποιεί την καινούργια τεχνολογία πλαισίου

lawandorder.gr 15-05-2021 09:46
Η νέα Bentley Continental GT Speed αξιοποιεί την καινούργια τεχνολογία πλαισίου
Πρόκειται για το πιο δυναμικό αυτοκίνητο στην ιστορία των 101 χρόνων της Bentley και την εξέλιξη στην απόδοση του πολυτελούς Grand Tourer

Η Bentley Motors, ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη νέα Continental GT Speed. Πρόκειται για το πιο δυναμικό αυτοκίνητο στην ιστορία των 101 χρόνων της Bentley και την εξέλιξη στην απόδοση του πολυτελούς Grand Tourer.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο, στο εργοστάσιο πολυτελών αυτοκινήτων ουδέτερου άνθρακα της Bentley, όπου μεγάλο μέρος της κατασκευής, ολοκληρώνεται από ειδικευμένους τεχνίτες με την μέθοδο της χειροποίητης εργασίας.

Η κορυφαία απόδοση της Continental GT, επιτυγχάνεται και χάρη στη συμβολή της προηγμένης τεχνολογίας πλαισίου που αξιοποιείται ειδικά για το νέο μοντέλο.

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης All-Wheel αναβαθμίζει την δυναμική οδήγηση και συμβάλει στην αποτελεσματικότερη μεταφορά της ισχύος και της ροπής στους τέσσερις τροχούς.

Για πρώτη φορά σε μια Bentley, η τελευταία γενιά της Continental GT Speed εισάγει τη χρήση ενός ηλεκτρονικού πίσω διαφορικού (eLSD).

Είναι εξοπλισμένη με την αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα W12 TSI 6 λίτρων της Bentley, απόδοσης 650 ίππων και 90,8 χλγμ. ροπής. Τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo