• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πάτρα: Πάνω από 110 κάδοι σκουπιδιών κάηκαν το πρώτο τετράμηνο του έτους

lawandorder.gr 15-05-2021 05:55
Πάτρα: Πάνω από 110 κάδοι σκουπιδιών κάηκαν το πρώτο τετράμηνο του έτους
Οι καταστροφές προκλήθηκαν, σύμφωνα με τον δήμο, κυρίως λόγω της απόρριψης σε υπολειμμάτων στάχτης από τζάκια και ξυλόσομπες

Περισσότερους από 110 κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης, που καταστράφηκαν από φωτιά μέσα στο πρώτο τετράμηνο του έτους, αντικατέστησαν οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Πατρέων.

Οι καταστροφές των κάδων προκλήθηκαν, σύμφωνα με τον δήμο, κυρίως, λόγω της απόρριψης σε αυτούς υπολειμμάτων στάχτης από τζάκια και ξυλόσομπες κατά τους χειμερινούς μήνες, από υπαίθριες ψησταριές κλπ.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τον δήμο, το πρώτο τετράμηνο του έτους καταστράφηκαν 67 πράσινοι κάδοι απορριμμάτων και 44 κάδοι ανακύκλωσης, αριθμός μεγαλύτερος συγκριτικά με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2020.

'Αλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου, καθ΄ όλη την διάρκεια του 2020 είχαν καταστραφεί από φωτιά 60 πράσινοι κάδοι και 32 κάδοι ανακύκλωσης, ενώ από την υπηρεσία καθαριότητας υπολογίζεται ότι την τελευταία τετραετία έχουν καταστραφεί κι έχουν αντικατασταθεί εκατοντάδες πράσινοι και μπλε κάδοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo