Ειρωνείες της Αυγής για τη φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Ζόραν Ζάεφ

lawandorder.gr 14-05-2021 16:40 Τελευταία ενημέρωση: 14-05-2021 16:41
Ειρωνείες της Αυγής για τη φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Ζόραν Ζάεφ
Ειρωνικά σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής για τη…«ρεαλιστική προσέγγιση» του Μακεδονικού από τον υπουργό Ανάπτυξης

Ειρωνικά σχόλια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά τη σύντομη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, στο λόμπι του ξενοδοχείου που διαμένει ο ξένος επίσημος.

Αφορμή για τα σχόλια ήταν φυσικά οι παλαιότερες τοποθετήσεις του Αδωνι Γεωργιάδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Τα φισεκλίκια μπήκαν στο μπαούλο και πλέον στο μπουφέ του σπιτιού του Άδωνι Γεωργιάδη ανοίγει μια θέση για να τοποθετηθεί η κορνίζα με τη φωτογραφία του δίπλα δίπλα με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας" γράφει η Αυγή.

 

Τι είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πρόσφατα πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι ήδη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμφωνία, είχε δηλώσει ότι εφόσον ψηφιστεί δεσμεύεται να την τηρήσει απαρέγκλιτα.

"Πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών μου ετέθη το ερώτημα αν ψηφιστεί και είμαστε κυβέρνηση τι θα κάνουμε, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης. Θα δείτε στο βίντεο να λέω ότι εάν η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο καθίσταται διεθνής συμφωνία και η ΝΔ αν είναι κυβέρνηση δεσμεύεται να την τηρήσει απαρέγκλιτα".

Και πρόσθεσε:

"Πατριωτισμός δεν είναι να κάνεις και να υπόσχεσαι τα ευχάριστα, πατριωτισμός είναι να υπηρετείς την αλήθεια και το εθνικό συμφέρον. Όποιος αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά την κύρωσή της από το ελληνικό κοινοβούλιο δωρίζει το όνομα Μακεδονία σκέτο στα Σκόπια. Όποιος υπόσχεται ότι δύναται να το πράξει είναι ψεύτης και απατεώνας".

 

 

Πηγή: The Toc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo