• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Νέα Σμύρνη: Ο δικηγόρος του 22χρονου σάτυρου αρνείται τώρα ότι είχε το μόριό του έξω από το παντελόνι (βίντεο)

lawandorder.gr 14-05-2021 13:23 Τελευταία ενημέρωση: 14-05-2021 13:26
Νέα Σμύρνη: Ο δικηγόρος του 22χρονου σάτυρου αρνείται τώρα ότι είχε το μόριό του έξω από το παντελόνι (βίντεο)
"Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω", είπε ο δικηγόρος του 22χρονου

Και δεύτερη αναβολή πήρε, λόγω των μέτρων για την πανδημία, η δίκη του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τεσσάρων γυναικών.

Ο δικηγόρος του 22χρονου κατηγορούμενου, Γιώργος Μυταλούλης, τοποθετήθηκε σήμερα για πρώτη φορά, μιλώντας στην εκπομπή T-live του Alpha, μεταφέροντας τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου. Και αν και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και τα βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας, ο κ. Μυταλούδης θεώρησε καλό να τα αμφισβητήσει.

"Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεκτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μην φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα", δήλωσε ο δικηγόρος.

"Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο", πρόσθεσε ο κ. Μυταλούλης.

"Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο", σημείωσε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo