Σήμερα η δίκη του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης, με πιθανό το ενδεχόμενο αναβολής

Κατερίνα Μάνθου 14-05-2021 06:34 Τελευταία ενημέρωση: 14-05-2021 06:34
Σήμερα η δίκη του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης, με πιθανό το ενδεχόμενο αναβολής
Ο νεαρός άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

Σε άλλη ημερομηνία που θα προσδιοριστεί εκ νέου είναι πιθανόν να διεξαχθεί η δίκη του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα, έπειτα από αναβολή, να διεξαχθεί στο Αυτόφωρο Δικαστήριο. Ο νεαρός άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σε βάρος του οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξή μετά τη σύλληψή του. Ο 22χρονος, έπεσε στα χέρια των  αρχών καθώς διαπιστώθηκε ότι ακολουθούσε μια κοπέλα με το μόριο του σε κοινή θέα μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας της, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του 22χρονου θα αναβληθεί καθώς λόγω κορωνοϊου στα Αυτόφωρα δικάζονται συγκεκριμένες υποθέσεις με επείγοντα χαρακτήρα. Ο νεαρός πάντως είναι ελεύθερος από την περασμένη Δευτέρα με απόφαση του δικαστηρίου και το πιθανότερο είναι ότι θα λάβει νέα κλήση με άλλη ημερομηνία για να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελία έχει καλέσει τον 22χρονο για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της απόπειρας βιασμού. Η υπόθεση αφορά σε μήνυση νεαρής γυναίκας η οποία κατήγγειλε πως στις 6 Αυγούστου του 2020, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, νεαρός άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα. Ωστόσο, όπως ανέφερε η κοπέλα ο δράστης της επίθεσης εναντίον της τράπηκε σε φυγή όταν εκείνη του αφαίρεσε τη μάσκα. Στη συνέχεια μετά την πρόσφατη σύλληψη του 22χρονου η κοπέλα φέρεται να τον αναγνώρισε ως το δράστη της επίθεσης.

Ο νεαρός αφού δώσει τις εξηγήσεις του για αυτή τη δικογραφία, η εισαγγελία αναμένεται να αποφασίσει αν θα του ασκήσει δίωξη για απόπειρα  βιασμού, αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo