Η Porsche Classic θα κατασκευάζει αυτοκίνητα κατά παραγγελία

lawandorder.gr 13-05-2021 20:36
Η Porsche Classic θα κατασκευάζει αυτοκίνητα κατά παραγγελία
Οι απαιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κινούνται στα πλαίσια του εφικτού

Παραγγελίες θα αρχίσει να δέχεται η Porsche Classic, το τμήμα της γερμανικής εταιρείας που ασχολείται με τις αναπαλαιώσεις και τις ανακατασκευές μοντέλων, για ειδικές κατασκευές ή μετατροπές αυτοκινήτων από ιδιώτες.

Το πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να έρχονται σε άμεση επαφή με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς, ώστε να υλοποιούν μαζί την εκάστοτε ιδέα τους.

Οι απαιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κινούνται στα πλαίσια του εφικτού, δηλαδή δεν θα μπορεί κάποιος που έχει στην κατοχή του μια Cayman, να την μετατρέψει για παράδειγμα σε Boxster Spyder, που είναι συλλεκτική. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτές, παραγγελίες από άλλους κατασκευαστές.

Οι άνθρωποι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον πρέπει να είναι ήδη κάτοχοι μιας Porsche. Από εκεί και πέρα το αρμόδιο τμήμα θα μπορεί να επέμβει τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, δίνοντας τη διαφορετική όψη που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης για να κάνει κάτι ξεχωριστό.

 

 

Συμπεριλαμβάνονται αλλαγές στην ανάρτηση και στα μηχανικά μέρη. Ένα εύκολο πράγμα θα ήταν μια 911 GT2 RS, να αποκτήσει το Oak Green Metallic χρώμα και το ανάλογο δερμάτινο εσωτερικό Cognac, που είχε η Carrera GT, πριν από μερικά χρόνια. Ή μια 930, να γίνει υδρόψυκτη.

Όσοι έχουν κάτι στο μυαλό τους, θα μπορούν να έρχονται σε συνεννόηση με την Porsche Classic και αν το project είναι πραγματοποιήσιμο, τότε θα ξεκινά η διαδικασία. Εξυπακούεται, πως η δουλειά που πρόκειται να γίνει και το τελικό αποτέλεσμα, θα πληροί τα υψηλά standards της εταιρείας.

Πηγή: caranddriver.gr

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo