• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σύλληψη φυγόποινου για ανθρωποκτονία στη Γλυφάδα - Πουλούσε κλεμμένα αμάξια μέσω αγγελίας

Μιχάλης Τεζάρης 13-05-2021 11:47 Τελευταία ενημέρωση: 13-05-2021 13:17
Σύλληψη φυγόποινου για ανθρωποκτονία στη Γλυφάδα - Πουλούσε κλεμμένα αμάξια μέσω αγγελίας
Μια αγγελία για την πώληση ενός αυτοκινήτου, που όπως αποδείχθηκε οι πωλητές του το είχαν κλέψει, στάθηκε η αφορμή για την σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 51 ετών

Μια αγγελία για την πώληση ενός αυτοκινήτου, που όπως αποδείχθηκε οι πωλητές του το είχαν κλέψει, στάθηκε η αφορμή για την σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 51 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διώξεις για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Αρχικά οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Συντάγματος, ξεκίνησαν να διερευνούν την αγγελία πώλησης αυτοκινήτου που είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα και ήταν παρόμοιο με αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Συντάγματος.

Άμεσα ξεκίνησε η έρευνα και οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο έξω από πολυκατοικία στη Γλυφάδα, σταθμευμένο δίπλα σε ακόμη ένα, που και αυτό ήταν κλεμμένο.

Αφού επιτηρήθηκε διακριτικά ο χώρος στάθμευσης, εμφανίστηκε ο 51χρονος και δυο Αλβανοί συνεργοί του, ηλικίας 58 και 46 ετών  οι οποίοι αφού έλεγξαν τα οχήματα, μπήκαν στην πολυκατοικία.

Κατά την έξοδό τους και στη θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν, απορρίπτοντας σακούλα με  24.800 ευρώ, κλειδιά οχημάτων και μήτρες αποτύπωσης σημάτων κρατικών πινακίδων.

Τελικά ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Συντάγματος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του  φυγόποινου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 52.300 ευρώ, 4 ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων, κλειδιά διαφόρων τύπων οχημάτων,   μήτρες αποτύπωσης σημάτων κρατικών πινακίδων και ένα βιβλίο συντήρησης κλεμμένου αυτοκινήτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo