• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεσσαλονίκη: Χόρευε... κορονο-τσιφτετέλι στον δρόμο και έβριζε τους αστυνομικούς (βίντεο)

lawandorder.gr 13-05-2021 11:16 Τελευταία ενημέρωση: 13-05-2021 11:16
Θεσσαλονίκη: Χόρευε... κορονο-τσιφτετέλι στον δρόμο και έβριζε τους αστυνομικούς (βίντεο)
Επιδέξια μεν στο τσιφτετέλι η νεαρή κοπέλα, έβριζε όμως τους αστυνομικούς χορεύοντας στον δρόμο, στη Θεσσαλονίκη

Περιστατικό που εγείρει ανάμεικτα συναισθήματα σε κατοίκους της καρδιάς του κέντρου της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 22:40 σε κεντρικό πεζόδρομο. Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο που έστειλε κάτοικος της περιοχής στο TyposThes, μια νεαρή κοπέλα χορεύει επιδέξια τσιφτετέλι με ζωντανή ορχήστρα από παρακείμενο μπαλκόνι βρίζοντας αστυνομικούς που είναι… δίπλα της.

Όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής ο συγκεκριμένος πεζόδρομος που βρίσκεται δίπλα από την Αρχαία Αγορά, είναι στέκι εκατοντάδων ατόμων τα οποία δεν λογαριάζουν ώρες κοινής ησυχίας και τα οποία "παρτάρουν" μέχρι να χαράξει μην αφήνοντας τους περιοίκους να κλείσουν μάτι παρά τις εκατοντάδες εκκλήσεις των κατοίκων προς τις αρχές μέχρι πρότινος.

Πριν από λίγες ημέρες, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εγκατέστησε διμοιρίες ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψει τον συνωστισμό των ατόμων που κρατούσε μέχρι τα ξημερώματα και να μπορέσουν οι κάτοικοι να κοιμηθούν μετά από αρκετό καιρό, όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Η επιχείρηση αποτροπής.. πάρτι

Η κίνηση αυτή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στον συγκεκριμένο πεζόδρομο, αγκαλιάστηκε από τους περισσότερους κατοίκους, όπως μας είπαν ενώ υπάρχουν και αυτοί που αντιδρούν. Σημειώνεται ότι η αρχή των επιχειρήσεων "αποτροπής συνωστισμού και πάρτι" έγινε στις 4 Μαΐου 2021, όταν μετά από καταγγελίες κατοίκων που διαμένουν πέριξ της πλατείας Καλλιθέας στην Άνω πόλη αστυνομικοί "κατέλαβαν την πλατεία" ώστε να αποτρέψουν τα άτομα να μαζευτούν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του TyposThes η νεαρή γυναίκα χορεύει λίγα μέτρα από τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο, ενώ τόσο η ίδια όσο και κάποιοι κάτοικοι βρίζουν την ΕΛΑΣ, λέγοντας πως είναι "ανεπιθύμητοι" στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo