• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σημαντική εξέλιξη για Γλυκά Νερά: «Είδα ένα ύποπτο άτομο να κυκλοφορεί κοντά στο σπίτι που εισέβαλαν»

Μιχάλης Τεζάρης 12-05-2021 18:56
Σημαντική εξέλιξη για Γλυκά Νερά: «Είδα ένα ύποπτο άτομο να κυκλοφορεί κοντά στο σπίτι που εισέβαλαν»
Ο άνδρας αναμένεται να δώσει κατάθεση εντός της ημέρας

"Δυο εβδομάδες πριν την εισβολή στο σπίτι που δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα, είδα ένα άτομο 55-60 ετών να κινείται ύποπτα στην περιοχή γύρω στις 21:30 το βράδυ. Φορούσε μαύρο σκουφί στο κεφάλι, ήταν μεσαίου αναστήματος και ζητούσε πληροφορίες για τους δρόμους γύρω από τη μεζονέτα και αν υπάρχουν αδιέξοδα".

Αυτό δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης ένας κάτοικος της περιοχής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και προτίθεται να δώσει κατάθεση στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής.

Όπως ανέφερε: "μόλις άκουσα για την δολοφονία θυμήθηκα την συνάντηση με τον συγκεκριμένο άνδρα. Τον συνάντησα στην οδό Περικλέους, έναν παραλληλο δρόμο πανω από την παροδο Παναγούλη"που διέμενε η άτυχη 20χρονη με τον συζυγο της και το μόλις 11 μηνών βρέφος.

Όπως συμπληρώνει ο άνδρας: "Αυτός ο άνθρωπος εμφανίστηκε στην περιοχή από το πουθενά δεν τον είχα ξαναδεί. Όταν τον ρώτησα που μένει απέφυγε να απαντήσει ενώ του είπα να καλέσω την αστυνομία να τον βοηθήσει με απέτρεψε και μου κατέβασε το χέρι που κρατουσα στο χέρι. Μέτα από μια ώρα που προσπαθουσα να τον βοηθήσω χωρίς αποτέλεσμα, οι δρόμοι μας χωρίστηκαν έξω από το σπίτι του τραγικό ζευγαριού ".

Ο άνδρας αναμένεται να δώσει κατάθεση εντός της ημέρας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo