Αποκλειστικό L&O: Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ μπήκαν σε φλεγόμενο κτίριο και έσωσαν 2 ηλικιωμένους (σκληρές εικόνες)

Ηλίας Ψυχογιός 12-05-2021 12:58 Τελευταία ενημέρωση: 12-05-2021 14:40
Αποκλειστικό L&O: Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ μπήκαν σε φλεγόμενο κτίριο και έσωσαν 2 ηλικιωμένους (σκληρές εικόνες)
Δυστυχώς ακόμα ένας ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος

Απαγορεύεται οιαδήποτε αναπαραγωγή των αποκλειστικών ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Lawandorder.gr χωρίς την απαιτούμενη αναφορά στην πηγή αυτών. Σε αντίθετη περίπτωση, το νομικό τμήμα της ιστοσελίδας επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των απαιτούμενων νομικών ενεργειών.

Έναν συνδυασμό τραγωδίας και αυτοθυσίας είχαμε σήμερα το πρωί στο Χαϊδάρι, στην οδό Αιγίνης 13.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση στις 11:25 για φωτιά σε κατοικία όπου έμεναν τρεις ηλικιωμένοι.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο Ομάδες της ΔΙ.ΑΣ Δυτικής Αττικής. Μαζί με τους συναδέλφους του προσέτρεξε και ο Ανθυπαστυνόμος αλλαγάρχης τους,  και διαπίστωσαν ότι το κτίριο είχε τυλιχτεί στις φλόγες απ’ άκρη σε άκρη.

Με αυτοθυσία, πέρα από το όρια του υπηρεσιακού καθήκοντος και καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν είχε ακόμα προλάβει να φτάσει, ο Ανθυπαστυνόμος και οι ειδικοί φρουροί μπήκαν στο φλεγόμενο κτίριο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ζωντανούς δύο ηλικιωμένους ενώ εντοπίστηκε, δυστυχώς απανθρακωμένη, μία ακόμα ηλικιωμένη γυναίκα.

Θεωρείται βέβαιο ότι αν οι αστυνομικοί δεν είχαν δράσει όπως αναφέραμε η τραγωδία θα ήταν πολύ μεγαλύτερη καθώς, πιθανότατα, και οι άλλοι δύο ηλικιωμένοι οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στις φλόγες, θα είχαν χάσει τη ζωή τους.

Αναφορικά με τα αίτια της φωτιάς, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ως βασική αιτία πρόκλησής της εξετάζεται ένα αναμμένο καντήλι που υπήρχε στο χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo